Belépés


Te sem fogsz többé éjszakákon át álmatlanul forgolódni egy súlyos pénzügyi döntés meghozatala előtt, hiszen a Cashflow Hatékonyság szoftver 19 féle módon segít abban, hogy felelősségteljesen döntsél a céged bankszámláját érintő pénzügyi kérdésekben.

  1. Naprakész, pontos adatokkal mindenfajta pénzügyi előképzettség nélkül is helyes döntést tudsz hozni.
  2. Nem kell többé a pénzügyesek és a számvitelesek adataira várnod, így a döntéshozatal felgyorsul.
  3. A tervezési modulnak köszönhetően modellezni tudod a jövőbeli elképzeléseidet, így céltudatosan roboghatsz a céljaid felé.
  4. A szoftver segítségével tudod mérni munkatársaid hatékonyságát, így gyorsan észreveheted, ha csökken az eredményessége alkalmazottadnak.
  5. A folyamatos készlethatékonyság méréseknek köszönhetően összehasonlíthatod a korábbi időszakok értékeivel, így azonnal jelez, ha a trend rossz irányba fordul át.
  6. A termékcsoport hatékonyság követésének köszönhetően mindig látod, hogy mely termékek hozzák a legtöbb bevételt, és melyek azok, amiben áll a pénz.
  7. A vevői követeléseket figyelve naprakészen látod a lejárt vevői követeléseket, így nem szállsz el a kinnlevőségekkel.
  8. A szállítói tartozások vezetésével kézben tartod a szállítói oldalt, így mindig időben tudsz fizetni, hogy partnereid bizalmát megőrizd.
  9. A forgótőke ciklus kimutatását használva hamar elkaphatod az esetleges negatív trendeket, amikor még egyszerűen kezelhető a kérdés.
  10. A szoftver a vevői alku során hajszálpontosan megmutatja, hogy mikor jársz a legjobban, elég betáplálnod néhány adatot (fizetési határidő, az ár és az árengedmény) és a szoftver helyetted számol.
  11. A szállítói alku során szintén a legjobb döntést tudod meghozni a szoftver alkalmazásával.
  12. Elfekvő készletedet likvidálhatod, hiszen a tervezett veszteségen történő eladás, és a készlet hatékonyság növekedés közötti összefüggést pontosan kimutatja a számítógépes program.
  13. A vevő- szállító- és készletfinanszírozás nyilvántartásának köszönhetően a szoftver érzékennyé tesz arra, hogy mennyi idő alatt jön be a pénz.
  14. Pontosan látod, hogy mennyi idő alatt fordul meg a készlet, hány napra fizetsz a szállítóknak, és meddig vársz a vevőktől a pénzekre.
  15. A céges cashflow-t jelentősen tudod befolyásolni, ha csak egy-egy nappal rövidíted (vagy növeled a szállítóknál) a fizetési határidőket, így akár százezreket szabadíthatsz fel a vevői tartozásokból, vagy a készletekből.
  16. A készletforgási sebesség, árrés és a tervezett készletnagyság függvényében maximalizálhatod a bevételedet.
  17. Hétről-hétre igazíthatod negyedéves és havi terveidet a piaci reakciók és az eladások alakulásától függően.
  18. Az elemzési lehetőségnek köszönhetően bármikor megvizsgálhatod, hogy a bázis időszakhoz képest hogy alakulnak az eladásaid.
  19. A grafikus megjelenítést használva ránézésre meg tudod mondani, hogy hol kell beavatkozni a folyamatokba.

Ha már letöltötted és használod az ingyenes Cashflow Előrelátás szoftvert, akkor biztos tudod, hogy már az a kis program is jóval átláthatóbbá teszi a pénzügyeidet.

Szeretnéd előre látni és profi módon tervezni a céged hatékonyságát?

Már állítjuk össze a meglepetéseket, amelyeket a Cashflow Hatékonyság szoftver mellé fogunk csomagolni (CFH csomag)...

Tippeld meg a CFH csomag árát, és nyerj értékes ajándékokat!

 
Már csak
kell várnod a Cashflow Hatékonyság csomagra!