Könnyen lehet, hogy ez a rendszer az árának 100-szorosát, vagy akár 1000-szeresét is megtermeli Neked!

Belépés


5 apró cashflow kezelési hiba, mely egy cég teljes pénzügyi összeomlásához vezethet

Te is hallod időnként, hogy a cégedet kiszolgáló pénzügyi rendszer recsegve-ropogva igyekszik megtartani a rá nehezedő terheket?

Talán már Te is megfigyelted, hogy a legtöbb cég a rossz pénzkezelési módszerek miatt megy tönkre. Ha az alábbi kérdésekre igen a válaszod, akkor sajnos Te is ejtesz végzetes cashflow kezelési hibákat a cégedben:

  1. Időnként azon kell gondolkodnod, hogy bizonyos projektekben és termékekben miért áll a pénzed?
  2. Neked is okoz fejtörést, hogy miként növelhetnéd a beáramló pénzek mennyiségét a cégbe, miközben lefaragod az észrevétlenül elcsordogáló pénzeket?
  3. Jó lenne felfedezni a céged készleteiben lapuló forintokat?
  4. Te is látod a cégedben a lassú adatkezelésre utaló jeleket?
  5. Nem vagy teljesen biztos magadban, ha egy ártárgyaláson gyors döntést kell hoznod, mert nem látod pontosan, hogy adott fizetési határidő mellett milyen árengedmény esetén éri meg neked az alku?

Előfordul veled is, hogy cégvezetőként néha szégyenkezned kell a likviditási problémáid miatt?

Akkor sajnos elképzelhető, hogy neked is hatékonyabb cashflow kezelésre van szükséged. Sikeres cégvezetőként feltehetően Te is szeretnél ahhoz a 7%-hoz tartozni, akik pontosan és naprakészen látják a pénzáramlásaikat.

A dinamikusan fejlődő vállalkozások egyik jellemzője, hogy a vezető teljes kontroll alatt tartja a pénzügyeket, így bármikor felelősségteljes és jó döntést tud hozni a céget érintő pénzügyi kérdésekben.

Elemezheted a vállalkozás eredményeit többféle szempontból, de ha átfogó képet akarsz kapni, akkor nem elég, ha évente egyszer elkészítteted a pénzügyeseddel a cashflow jelentésedet. Csak akkor lehetsz magabiztos döntéshozó, ha bármikor ránézhetsz a pénzáramlásaidra, és a cashflow kimutatásod pillanatok alatt megmutatja, hogy mennyi pénz felett rendelkezel. Sikeres üzletemberként neked naprakészen kell tudnod, hogy egészségesen működik-e a céged.

Ha Te képes voltál a semmiből felépíteni egy jól prosperáló középvállalkozást, akkor nagy hangsúlyt fektetsz a hatékonyság mérésére. Elfekvő készletekkel, eredménytelen marketing üzenetekkel, gyengén teljesítő értékesítőkkel és félgőzzel dolgozó alkalmazottakkal öngyilkosság vállalkozást üzemeltetni, mégis hajlamosak vagyunk ilyen hibákat ejteni.

Vállalkozóként sikeresen kontrollálod a pénzügyeidet, vagy csak igyekszel a felszínen maradni az adósságok tengerében?

A sikeres cégvezetők körében végzett piackutatások alátámasztják, hogy minden vállalkozó legalább 10 %-kal tudja növelni a bevételeit, ha figyelmét a cashflow-ra fordítja, és helyesen kezeli a pénzáramlásait.

Miként emelhetnéd meg a cégedbe beáramló pénzek mennyiségét, miközben elzárod az észrevétlenül elcsordogáló pénzek útját?

  1. Lejárt vevői kinnlevőségek eredményesebb behajtásával
  2. Munkatársaid hatékonyságának mérésével
  3. Termékcsoportonkénti adatkezeléssel
  4. A készletek forgási sebességének javításával
  5. Fizetési határidők javításával
  6. Lejárt szállítói tartozások követésével
  7. Elfekvő készletek likvidálásával
  8. Eladástervezéssel
  9. Készlettervezéssel
  10. Időszakonkénti elemzéssel
  11. Termékcsoportonkénti elemzéssel

Az utolsó kétmilliót mindig a legnehezebb összeszedni egy új projekthez – pedig ez a kétmillió ott lapul valahol a saját cégedben…

Hogyan gazdálkodjunk több pénzeszközzel a cégünkben – íme 3 egyszerű módszer:

  • Becsüld meg azt a pénzt, amiért megdolgoztál, és amit megtermelt a vállalkozásod.
  • Kontrolláld a pénzügyi folyamatokat, lásd, hogy mely áramlások hozzák a legtöbb pénzt a vállalatodba.
  • Fektesd be a beáramló pénzeket azokba a projektekbe, ahol a leghatékonyabban dolgozik a tőkéd.

Ahhoz, hogy ezt megtehesd, naprakészen nyilván kell tartanod a vállalkozásod pénzügyi folyamatait. A legtöbb cégvezető sajnos elköveti azt a hibát, hogy igyekszik fejben tartani minden adatot, vagy a számviteles által nyújtott információkra hagyatkozni. A könyvelő pedig csak azt látja, hogy mit számlázott ki a cég, a befolyt összegek némi időeltolódással jelennek csak meg a nyilvántartásában.

Ha pénzügyileg kontrollálni akarod a cégedben zajló folyamatokat, akkor ennél sokkal megbízhatóbb megoldásra van szükséged!

Ez a pofon egyszerűen kezelhető Cashflow Hatékonyság szoftver szinte már akkor felhívja a figyelmedet a kinnlevőségeidre, amikor még ki sem számláztad őket…

Te sem fogsz többé éjszakákon át álmatlanul forgolódni egy súlyos pénzügyi döntés meghozatala előtt, hiszen a Cashflow Hatékonyság szoftver 19 féle módon segít abban, hogy felelősségteljesen döntsél a céged bankszámláját érintő pénzügyi kérdésekben.

  1. Naprakész, pontos adatokkal mindenfajta pénzügyi előképzettség nélkül is helyes döntést tudsz hozni.
  2. Nem kell többé a pénzügyesek és a számvitelesek adataira várnod, így a döntéshozatal felgyorsul.
  3. A tervezési modulnak köszönhetően modellezni tudod a jövőbeli elképzeléseidet, így céltudatosan roboghatsz a céljaid felé.
  4. A szoftver segítségével tudod mérni munkatársaid hatékonyságát, így gyorsan észreveheted, ha csökken az eredményessége alkalmazottadnak.
  5. A folyamatos készlethatékonyság méréseknek köszönhetően összehasonlíthatod a korábbi időszakok értékeivel, így azonnal jelez, ha a trend rossz irányba fordul át.
  6. A termékcsoport hatékonyság követésének köszönhetően mindig látod, hogy mely termékek hozzák a legtöbb bevételt, és melyek azok, amiben áll a pénz.
  7. A vevői követeléseket figyelve naprakészen látod a lejárt vevői követeléseket, így nem szállsz el a kinnlevőségekkel.
  8. A szállítói tartozások vezetésével kézben tartod a szállítói oldalt, így mindig időben tudsz fizetni, hogy partnereid bizalmát megőrizd.
  9. A forgótőke ciklus kimutatását használva hamar elkaphatod az esetleges negatív trendeket, amikor még egyszerűen kezelhető a kérdés.
  10. A szoftver a vevői alku során hajszálpontosan megmutatja, hogy mikor jársz a legjobban, elég betáplálnod néhány adatot (fizetési határidő, az ár és az árengedmény) és a szoftver helyetted számol.
  11. A szállítói alku során szintén a legjobb döntést tudod meghozni a szoftver alkalmazásával.
  12. Elfekvő készletedet likvidálhatod, hiszen a tervezett veszteségen történő eladás, és a készlet hatékonyság növekedés közötti összefüggést pontosan kimutatja a számítógépes program.
  13. A vevő- szállító- és készletfinanszírozás nyilvántartásának köszönhetően a szoftver érzékennyé tesz arra, hogy mennyi idő alatt jön be a pénz.
  14. Pontosan látod, hogy mennyi idő alatt fordul meg a készlet, hány napra fizetsz a szállítóknak, és meddig vársz a vevőktől a pénzekre.
  15. A céges cashflow-t jelentősen tudod befolyásolni, ha csak egy-egy nappal rövidíted (vagy növeled a szállítóknál) a fizetési határidőket, így akár százezreket szabadíthatsz fel a vevői tartozásokból, vagy a készletekből.
  16. A készletforgási sebesség, árrés és a tervezett készletnagyság függvényében maximalizálhatod a bevételedet.
  17. Hétről-hétre igazíthatod negyedéves és havi terveidet a piaci reakciók és az eladások alakulásától függően.
  18. Az elemzési lehetőségnek köszönhetően bármikor megvizsgálhatod, hogy a bázis időszakhoz képest hogy alakulnak az eladásaid.
  19. A grafikus megjelenítést használva ránézésre meg tudod mondani, hogy hol kell beavatkozni a folyamatokba.

Évek óta erre várok.
Megrendelem a Cashflow Hatékonyság csomagot!

Ugyan ki hallott már arról, hogy egy cégvezető az összes pénzáramlást kontrollálja, miközben kevesebb pénzügyi elszámolást elemez, és több időt tölt a családjával?

Emlékezz vissza a legutolsó átvirrasztott éjszakádra, amikor hajnali egykor már úgy érezted, hogy kifolyik a szemed, ahogy a monitorodat bámulod. Hulla fáradtan, excell táblákat fürkészve és nyomtatott táblázatokat bogarászva próbáltál felkészülni a másnap esedékes ártárgyalásra.

Pedig annak idején nem azért kezdtél vállalkozásba, hogy éjt nappallá téve dolgozhass. Azért futtattad fel a cégedet, hogy több szabadidőd legyen, és tartalmasabb életet élhess.
Használd ki ezt a Cashflow Hatékonyság szoftvert, mert neked is megkönnyíti az életedet. A statisztika azt mutatja, hogy már egy-két hónap alatt akár 5-10 %-kal növeli a cégek likviditását, ha áttérnek a szoftver használatára.

Nevettek, amikor elindítottam a szoftvert – de amikor elkezdtem az árakról és a fizetési határidőkről tárgyalni…

Neked mekkora biztonságot nyújtana pénzügyi döntéseid meghozatala során, ha pillanatok alatt meg tudnád hozni a legjobb döntést?

Te is százezreket keresnél egy-egy bizniszen, ha másodpercek alatt modellezni tudnád a szituációt, amikor valamelyik partnered alkudozni próbál? Magabiztosabban tárgyalnál a fizetési határidővel kapcsolatban, amikor próbáltok megegyezni az árban és a mennyiségben, ha grafikonok és függvények segítenének a döntésedben?

A raktárkészlet megtervezése során nem mindegy, hogy mekkora a terméknek a forgási sebessége, és hány napra kell kifizetned a szállítónak a megrendelt áru értékét.
Vajon Te is tudnál abból profitálni, ha tudod a partneredről, hogy a különböző megrendeléseiket hány nap csúszással egyenlítették ki? Jobb alkupozícióba hozna téged, ha ezek az adatok naprakészek lennének?

A pénzügyi gondokon csak nevetni fogsz, ha ezt a megoldáscsomagot használod!

cfh_promo_kicsi

A Cashflow Hatékonyság csomag az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

  • Cashflow Hatékonyság szoftver
  • Nyomtatott használati útmutató
  • Hangoskönyv a jobb megértésért
  • Video magyarázatok

Nem érdekelnek a részletek.
Nekem KELL a Cashflow Hatékonyság csomag!

OK, engem érdekel.
Mennyibe kerül?

Te hogyan tudnád forintosítani a szoftver által megszerezhető magabiztos pénzügyi döntéseknek az árát?

A statisztika azt mutatja, hogy felhasználóink körében akár 5-10%-os cashflow növekedés a jellemző, így milliókban is mérhetnénk ennek a szoftvernek az árát. Az a tény ugyanezt támasztja alá, hogy vállalkozók milliókat képesek költeni egy luxus autóra, hogy magabiztosabbak lehessenek.

Mivel azonban nem szeretnénk kizárni a felhasználóink köréből a mikro- és kisvállalkozókat sem, ezért igyekszünk a szoftver árát amennyire lehet, alacsonyan tartani.

A Cashflow Hatékonyság Csomag teljes ára:
89.900 Ft + ÁFA

Garantáltan javítja a cashflow eredményedet

Ehhez mindössze használnod kell!

Kidolgoztunk egy lépéssort, amelynek az igénybevételével – feltéve, hogy a te szándékod is az, hogy működjön nálad a termék – végig segítünk téged a begyakorlási folyamaton.

Ennek lépései:

  1. Megveszed és elolvasod, illetve megnézed és/vagy meghallgatod a csomagban lévő anyagokat
  2. Elkezded használni, és a felmerülő kérdéseket összeírod
  3. Skype-on előre egyeztetett időpontban személyes konzultáció során kapsz választ a kérdéseidre

Erről bővebben lásd lejjebb.

Csak ennyi?!
Kérem a Cashflow Hatékonyság csomagot!

Mennyibe kerül a rossz pénzgazdálkodásod, ha nem veszed meg a Cashflow Hatékonyság csomagot?

Ha még mindig kételyek vannak benned, akkor egyszerűen számold ki, hogy mennyi az éves bevételednek az 5-10 %-a. Ezt az összeget nagy valószínűséggel minden évben elbukod, ha nem használod pénzügyi döntéseid megsegítésére ezt a szoftvert, amely mindig segít neked gyorsan és jól felmérni a helyzetet.

Bár a cashflow téma iránt érdeklődő ügyfeleim éves bevétele általában 100M Ft felett van, még ilyen bevételi szint mellett is megtermeli neked a Cashflow Hatékonyság szoftver egy luxus kategóriás autó árát, kevesebb, mint egy év alatt.

Ha szeretnéd jövőre lecserélni az autódat, akkor fedezd fel és szedd össze a cégedből feleslegesen kiáramló pénzeket. Meg fogsz lepődni, hogy mekkora tartalékok vannak a cégedben!

Nem kockáztatok többet.
Szükségem van a Cashflow Hatékonyság csomagra!

Nem vagyok egy informatikus típus. Tudom használni a Cashflow Hatékonyság szoftvert felhasználói szintű tudással?

A hozzád hasonló magyar cégvezetők nem szeretik a túlbonyolított programokat, ezért egyszerű, felhasználóbarát felületen keresztül tudod kezelni a szoftvert.

Ha meg tudsz birkózni egy excell táblával, akkor a Cashflow Hatékonyság szoftver sem fog nagy kihívások elé állítani. Itt is táblázatokból fogsz dolgozni, amelyeket grafikonok formájában is meg tudsz jeleníteni, hiszen abból első ránézésre rögtön látszik minden fontos összefüggés.

Most kérem a Cashflow Hatékonyság csomagot!

Hihetetlennek tűnik, hogy Te most brutális kedvezményekkel veheted meg a Cashflow Hatékonyság szoftvert, amellyel egy hónap alatt átláthatóvá teheted a pénzmozgásaidat.

Szeretném megkönnyíteni a döntésedet, ezért olyan ajánlatot állítottam össze, hogy egyetlen percig se kelljen azon gondolkodnod, hogy vajon megéri-e ez a szolgáltatás csomag az árát.

Bónusz
Skype konzultáció

Vedd igénybe a fél órás Skype konzultációt, amelynek során Horváth Zoltán Cashflow Mérnök válaszol a szoftver használata során felmerült kérdéseidre.

A 30 perces Skype konzultáció értéke 20.000 Ft + ÁFA, amelyet te most ingyenesen vehetsz igénybe!

A Skype konzultációra CFH vásárlóként tudsz bejelentkezni, és a vásárlásodat követő egy éven belül igénybe veheted, elég egy hónappal előtte jelezni az alábbi email címen:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feltétlenül írd meg a Skype címedet is!

 

Hozz egy jó döntést, és fektess be egy kis összeget, hogy a jövőben pillanatok alatt hozhass felelős pénzügyi döntéseket!

Megrendelem a Cashflow Hatékonyság csomagot!